Oliebollen actie oudejaarsdag 2020

 

Namens de Ehbo wensen we u allemaal het beste voor 2021

De oliebollen actie was een daverend succes, mede doordat we veel bestellingen al vooruit kregen. Deze zijn gratis bezorgd in Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland  met een klein uitstapje naar de pont bij Bergambacht  en Streefkerk. We hebben gemerkt dat iedereen heel blij was met de bezorging. Dit willen we volgend oudjaar zeker in ere houden en het ook uitbreiden naar Streefkerk. We hebben  het naar beste vermogen  coronaproof gehouden.  Ons doel was om van de opbrengst een nieuwe reanimatiepop aan te schaffen. We kunnen u meedelen: dat is  inderdaad gelukt. Mede door uw bereidheid bij ons de oliebollen en appelbeignets te kopen en de donaties die er daar ook nog bij zaten

We bedanken ook de firma Boer voor de mogelijkheid onze tent daar neer te mogen zetten. De heer Joop den Besten voor bakken van de appelbeignets en de firma van Essen voor het leveren van het beslag en het afbakken van de oliebollen. Ook een dank aan de gemeente die nog eens gecontroleerd heeft of alles volgens de wet door mocht gaan.

We hopen voor iedereen een gezond jaar, waar alles weer enigszins normaal mag worden. En we hopen u op 31 december  2021 weer bij de kraam te mogen begroeten, of uw bestelling per telefoon of app te ontvangen.