Agenda

Op 31 Oktober 2022 gaan we weer van start. We plannen de lesavonden in volgens de eerste letter van de achternaam om de opkomst te verdelen. Dit betekent de eerste avond de achternamen beginnend met A tot en met H. De tweede avond J-R, de derde S-Z en de vierde weer A-H. We trappen af met reanimatie, theorie + praktijk. Dit onder leiding van de instructeurs Marga en Jeanette. Suzanne begeleid de eerstejaars studenten.
Bij de reanimatie lessen moet je je eigen pocketmasker meebrengen en op de vereniging weer ontsmetten.
Omdat beide instructeurs aanwezig zijn beginnen we het seizoen op 31 oktober en draaien we in principe 3 weken dezelfde lessen.

Mocht de desbetreffende avond u niet schikken zoek dan zelf bijtijds contact met ons om de les op een andere avond te volgen. Het is noodzakelijk om u af te melden voor de lesavond, dit doet u door simpel voor de betreffende lesavond een mailtje te sturen naar ehbonieuwlekkerland@gmail.com de mail wordt binnen 24 uur beantwoord.

Na de “Reanimatie” lessen volgen de lessen met de onderwerpen die eens in de 2 jaar afgetekend moeten worden. Een overzicht van de diverse lessen met de letterindeling zijn u voor 31 oktober toegestuurd, de actuele agenda kunt hieronder terugvinden.