Nieuwsbrief seizoen 2021

Beste leden,
Na een bizar seizoen gaan we het toch weer proberen. Alle diploma’s blijven geldig en de verlengingen worden aangevraagd, als we kunnen aantonen dat we beginnen met Reanimatie en Stop de bloeding. (Dit jaar een verplicht onderdeel) ook op het examen.
We plannen per lesavond maximaal 9 personen voor reanimatie, theorie en praktijk en 9 personen voor stop de bloeding, theorie en praktijk.
De instructeurs zijn er die avonden allebei. Suzanne voor de reanimatie en Wijnand voor stop de bloeding.
Bij de reanimatie lessen moet je je eigen pocketmasker meebrengen en op de vereniging weer ontsmetten.
Omdat beide instructeurs aanwezig moeten, zijn beginnen we het seizoen op 20 september en draaien we in principe 6 weken dezelfde lessen. (met nog een reserveavond)
Conform de regels betreffende aantal cursisten is het voorlopig ook weer noodzakelijk om u op te geven voor de lesavond, dit doet u door simpel in de week voor de betreffende lesavond een mailtje te sturen naar ehbonll@solcon.nl de mail wordt binnen 24 uur bevestigd en beantwoord, hierbij kan het voorkomen dat er u al 18 cursisten voor geweest zijn, in dat geval wordt u in principe op de maandag daarop ingepland

Na de “Reanimatie” en “Stop de bloeding” lessen worden de lessen “levensreddende handelingen” gegeven en de lessen met de onderwerpen die eens in de 2 jaar afgetekend moeten worden.
Een overzicht van de diverse lessen met de letterindeling wordt nog toegestuurd.
Het bestuur.
Vragen! 06-83132345 (Nico Wensveen)